Όμιλος EPSILON NET: Κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα στον τομέα της Τεχνολογίας, 1η θέση στα Best Workplaces in Technology 2023

Ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Best Workplaces in Technology 2023 στην κατηγορία μεγέθους με 250+ εργαζόμενους, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί τον κορυφαίο εργοδότη στον κλάδο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής στην Ελλάδα! H τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού, συνδυάζοντάς την με την ανθρώπινη ανάπτυξη.Ο Όμιλος EPSILON NET αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο Business Software & Fintech Solutions στην Ελλάδα και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από την απαράμιλλη επαγγελματική εμπειρία και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που κατέχουν τα πάνω από 1.200 καταρτισμένα στελέχη του. Δέσμευση του Ομίλου είναι να διατηρεί την ανθρωποκεντρική προσέγγισή του, να διαφυλάττει στο ακέραιο τη διατήρηση ενός κοινού οράματος και να εξασφαλίζει προσωπική επαφή με τον κάθε εργαζόμενο για την επίτευξη των στόχων του.

Η αφοσίωση του Ομίλου στην αριστεία και τη δημιουργία ενός καινοτόμου και ευνοϊκού περιβάλλοντος εργασίας, προκύπτει σαφώς από την πολυδιάστατη προσέγγισή του. Έχει υιοθετήσει αρχές ίσης μεταχείρισης, με στόχο τη δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού, ανοιχτού και συνεργατικού περιβάλλοντος εργασίας, ενώ παράλληλα δίνει προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων, παρέχοντας ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας, προγράμματα ευεξίας και εργονομικούς χώρους εργασίας.

Προσφέρει ολοκληρωμένες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, παρέχει χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών και έχει δημιουργήσει τη δική του Ακαδημία νέων προγραμματιστών, το Epsilon Net Coding School. Προσφέρει επίσης, ολοκληρωμένα συστήματα αποδοχών και επιδομάτων και εφαρμόζει μια σειρά από πρωτοποριακές παροχές όπως πρόγραμμα Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης, Τράπεζα Αίματος, Ιατροφαρμακευτική Κάλυψη, οικονομική στήριξη σε δύσκολες στιγμές κ.α.

Η Νάσια Σκούντζου, Group HR Director του Ομίλου EPSILON NET δήλωσε:

“Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε αναδειχθεί ως κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα στον κλάδο της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής κατακτώντας την 1η θέση στα Best Workplaces in Technology 2023. Οι συνεχείς επενδύσεις μας στην τεχνολογία, την εκπαίδευση, και την ευημερία των εργαζομένων μας, αποτελούν το ακλόνητο θεμέλιο της επιτυχίας μας, επιβεβαιώνοντας την αντοχή και την εξέλιξή μας μέσα στον χρόνο, οδηγώντας μας στην κορυφή. Ο Όμιλος EPSILON NET δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον χώρο της τεχνολογίας και να δημιουργεί μια εμπειρία εργασίας που εμπνέει και προάγει την ανάπτυξη των ανθρώπων μας, που με τη δύναμη, το πάθος, τη γνώση, το ταλέντο και τη θέλησή τους, μας κάνουν τον μεγαλύτερο Όμιλο Business Software στην Ελλάδα!”

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON NET: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας, διακρίνεται για 10η συνεχή χρονιά στα Best Workplaces Hellas!

O Όμιλος EPSILON NET αναδείχθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα