Η Epsilon Hospitality συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ITB, τη μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού στον κόσμο

Με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στην παγκόσμια αγορά των πληροφοριακών συστημάτων για ξενοδοχεία & τουριστικές μονάδες, η Epsilon Hospitality συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως εκθέτης στην ITB που θα διεξαχθεί από 5 έως 7 Μαρτίου στο Βερολίνο. Στην έκθεση συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρίες τουρισμού σε παγκόσμια κλίμακα με στόχο την παρουσίαση των top-end πρακτικών και τάσεων για την τουριστική βιομηχανία από όλο τον κόσμο.

Η Epsilon Hospitality αποτελεί σήμερα τον καταλύτη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης στην Ελλάδα, παρέχοντας ένα πλήρες portfolio λύσεων που περιλαμβάνει PMS, Channel Manager, Booking Engine, Revenue Management, B2B, Digital Marketing, Payroll & HRM Systems. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Epsilon Hospitality έχουν ήδη επιλεγεί και από τουριστικές μονάδες σε πάνω από 60 χώρες.

Οι λύσεις αιχμής που θα παρουσιαστούν στην ITB 2024 περιλαμβάνουν:

  • τo καινοτόμο Channel Μanager της HotelAvailabilities που επιτρέπει στους ξενοδόχους πλήρη διαλειτουργικότητα, έλεγχο των τιμών, της διαθεσιμότητας και των περιορισμών σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια πωλήσεων στο internet
  • την best-in-class μηχανή online κρατήσεων και εργαλεία βελτιστοποίησης της BookOnlineNow για την ενίσχυση του conversion rate και τη μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχείων από τις άμεσες κρατήσεις
  • το ολοκληρωμένο σύστημα PYLON PMS Hybrid της Epsilon Hospitality για την διαχείριση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων

Στόχος της παρουσίας της Epsilon Hospitality στην διεθνή έκθεση του Βερολίνου είναι να επιταχύνει την δυνατότητα δημιουργίας νέων εμπορικών & στρατηγικών συνεργασιών στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και να προωθήσει τις πρωτοπόρες λύσεις του Ομίλου σε ακόμα περισσότερες αγορές διεθνώς.

Η Epsilon Hospitality και τα εξειδικευμένα στελέχη της θα βρίσκονται στο Hall1.1 και Stand Νο. 101(ΕΟΤ) για να ξεναγήσουν τους επιχειρηματίες & τους επαγγελματίες των ξενοδοχειακών μονάδωνστις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα