Η Στρατηγική Συνεργασία της Epsilon Net και της Vodafone

Η στρατηγική συνεργασία της Vodafone Ελλάδος και της Epsilon Net αφορά στην εμπορική διάθεση των cloud υπηρεσιών Epsilon Net Books Management by Vodafone, οι οποίες έρχονται να ενισχύσουν τον εκσυγχρονισμό, την οργάνωση και την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών ολοκληρώθηκε στη βάση κοινών χαρακτηριστικών υψηλής τεχνογνωσίας, επαγγελματικής εμπειρίας και οργανωτικής αποτελεσματικότητας. Οι Vodafone Ελλάδος και Epsilon Net, μέσω της συνεργασίας αυτής, ενισχύουν ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των ήδη καινοτόμων προϊόντων τους και διεισδύουν περαιτέρω σε επιλογές μηχανογράφησης πρώτης γραμμής, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Οι υπηρεσίες Epsilon Net Books Management by Vodafone βελτιστοποιούν την παρακολούθηση, την οργάνωση και την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων και υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, σύστημα αγορών, πωλήσεων, τιμολόγησης και εισπράξεων, καθώς και διαχείρισης αποθήκης, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης σχέσεων με πελάτες και οργάνωσης πωλήσεων. Αξιοποιώντας την τεχνολογία cloud και βασισμένες στην πρωτοποριακή πλατφόρμα PYLON - η οποία εξασφαλίζει την εργασία από απόσταση - καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες μηχανογράφησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο, διαχειρίζονται όλες τις λειτουργίες που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας και εγγυώνται την ασφάλεια των δεδομένων.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα