Έρχεται το ΕΡΓΑΤΙΚΟ FORUM 2019 από την Epsilon HR

Το ιδιαίτερα σημαντικό και εξαιρετικά επίκαιρο Εργατικό FORUM θα διοργανώσει για 4η φορά η Epsilon HR, μέλος του ομίλου Epsilon Net, με αφορμή τις ραγδαίες αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία το τελευταίο διάστημα. Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ FORUM 2019 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Η εκδήλωση-θεσμός που παρέχει επίκαιρες και εξειδικευμένες πληροφορίες απευθύνεται σε όλα τα στελέχη Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Από την πρώτη διοργάνωση το 2012, το Εργατικό FORUM της Epsilon Net έχει καθιερωθεί ως το πλέον επίκαιρο FORUM αναφορικά με το εργασιακό & ασφαλιστικό πλαίσιο, έχει επισκεφθεί πάνω από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 20.000 συμμετέχοντες.

Βασικοί ομιλητές θα είναι o κ. Αγραπιδάς Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων Υπ. Εργασίας, ο κ. Πρασσάς Βασίλης, Εμπορικός Διευθυντής Ομίλου Epsilon Net & Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων και ο κ. Ραπανάκης Πέτρος, Οικονομολόγος & Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού.

Κατά τη διάρκεια του FORUM, η συμμετοχή στο οποίο παρέχεται δωρεάν από την Epsilon Net, θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου, όπως:

- Η αύξηση των μισθών για το 25% των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από 1/2/2019

- Οι επεκτάσεις της κήρυξης υποχρεωτικών συμβάσεων για μεγάλες κατηγορίες εργαζομένων (π.χ. ξενοδοχοϋπάλληλοι)

- Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα με τις αλλαγές στους ελέγχους των επιχειρήσεων με έμφαση στην παραβατικότητα των ωραρίων εργασίας

Μέγας Χορηγός του Εργατικού Forum 2019 είναι η Edenred.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα