Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Bronze Award στα Manufacturing Excellence Awards 2021

Το PYLON ERP της Epsilon SingularLogic, μέλους του Ομίλου Epsilon Net, ξεχώρισε με μία ακόμη χάλκινη διάκριση στη βραδιά απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021. Η χάλκινη διάκριση αφορά στην υλοποίηση του PYLON ERP στην εταιρία ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, για την εξειδικευμένη χρήση του στον κλάδο των Βαφείων και Φινιριστηρίων. στην κατηγορία «Αξιοποίηση τεχνολογιών στην παραγωγή». Το βραβείο για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβε η Έλενα Ανδρέου Epsilon Singularlogic Integrator Commercial Director και εκ μέρους της ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, ο Πρόεδρος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Αποστολίδης.

Η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ, επιχείρηση βαφής και εκτύπωσης υφασμάτων, στοχεύει στην ανάπτυξη διαδικασιών και ποιότητας των προϊόντων της. Η συνεχής προσπάθεια προς την επίτευξη καινοτόμων διαδικασιών και λειτουργιών την ωθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Με την εγκατάσταση του PYLON ERP αποδεικνύει την πρωτοπορία της στον κλάδο της, μηχανογραφώντας όλα τα πολύπλοκα θέματα και τις λειτουργίες. Best in Class σημεία παραμετροποίησης και υλοποίησης, θεωρήθηκαν οι λειτουργικότητες της παραλαβής και αποθήκευσης των υλικών τρίτων και της παραγωγής, καθώς και οι συνδέσεις με τις μηχανές της παραγωγής και ζύγισης, η λογιστική & χρηματοοικονομική διαχείριση και η διάθεση της πληροφορίας σε ένα κεντρικό πληροφοριακό σύστημα, άμεσα προσβάσιμο και αξιοποιήσιμο, από όλα τα τμήματα. Με αυτό τον τρόπο η ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ αντιμετωπίζει επιτυχώς την πολυπλοκότητα των προς επεξεργασία προϊόντων της και τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη, έχοντας ανά πάσα στιγμή σε real time την παρακολούθηση όλων των παραγγελιών και αποκτώντας πλήρη ιχνηλασιμότητα των διαδικασιών της.

Η χρήση νέων τεχνολογιών, η δημιουργία τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων-υπηρεσιών και η εξειδίκευση του στελεχιακού δυναμικού θέτει το στίγμα του Ομίλου και της Epsilon SingularLogic δυναμικά στην αγορά Πληροφορικής στην Ελλάδα & το εξωτερικό με διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό. Η υλοποίηση ενός έργου τέτοιου μεγέθους εν μέσω πανδημίας επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Epsilon SingularLogic στην αγορά Πληροφορικής, ενώ την καθιστά στρατηγικό συνεργάτη στον κλάδο των βαφείων και της μεταποίησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το PYLON ERP έχει βραβευτεί επανειλημμένα, με τις 3 συνεχόμενες Gold διακρίσεις του στα IMPACT Bite Awards (2019-2021) να το ξεχωρίζουν ως καινοτόμο προϊόν και ιδανική λύση ψηφιακού μετασχηματισμού για όλες τις επιχειρήσεις.

Ο σημαντικός θεσμός Manufacturing Excellence Awards 2021 επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας, καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

Δείτε επίσης

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ, Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Εννεάμηνου 2022: Ισχυρή ανάπτυξη με άνοδο 60% στον Κύκλο Εργασιών και αύξηση 92% στα Κέρδη προ Φόρων

Ο Όμιλος Εταιριών EPSILON NET, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό του σχεδιασμό, σημείωσε κατά το εννεάμηνο του 2022, σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του, αποδεικνύοντας την ηγετική του θέση στον τομέα του Business Software στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON NET: Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας

Η EPSILON NET (εφεξής η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας («ΕΤΕ»)

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Epsilon Net: Διάκριση στα HR Awards 2022 στην κατηγορία “Most effective Total Reward Strategy”

Η Oμάδα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου EPSILON NET απέσπασε διάκριση στην κατηγορία Talent & Performance Management: Most Effective Total Reward Strategy για το καινοτόμο πρόγραμμα EPSILON NET Stock Option Plan στο πλαίσιο των HR Awards 2022.


Διαβάστε περισσότερα