Η Navy & Green επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Όμιλο EPSILON NET μέσω της θυγατρικής της DIGITAL4U

Αναβάθμιση της ψηφιακής παρουσίας της ελληνικής εταιρίας παραγωγής και πώλησης ανδρικών ενδυμάτων μέσω λύσεων της Digital4U

H DIGITAL4U, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανέλαβε την υλοποίηση Ecommerce & Digital Marketing έργου στην Navy & Green, μια από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες παραγωγής και πώλησης ανδρικών ενδυμάτων. Στόχος είναι η αναβάθμιση όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της, η ταχύτερη απόκριση και ενημέρωση του κοινού της και εν γένει η συνολική της ψηφιακή παρουσία.Η
Navy & Green αναπτύσσεται με σταθερά βήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με οδηγό τις αξίες της για ποιότητα, στυλ και αφοσίωση στον πελάτη. Για να επιτύχει τους στόχους της και να διασφαλίσει την επιχειρηματική της ανάπτυξη, επενδύει συνεχώς στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Σε αυτό το πλαίσιο, ύστερα από την επιτυχημένη υλοποίηση του νέου πληροφοριακού της συστήματος, PYLON ERP της EPSILON SINGULARLOGIC, συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Όμιλο EPSILON NET για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό, επιλέγοντας τη θυγατρική της DIGITAL4U. Επρόκειτο για ένα απαιτητικό έργο, που περιλάμβανε την κατασκευή e - shop, την υλοποίηση αμφίδρομης σύνδεσης με το PYLON ERP, καθώς και την εκτέλεση καμπάνιας SEO και 360° Digital Marketing στρατηγικής, καλύπτοντας όλο το φάσμα της διαδικτυακής προβολής της Navy & Green.

Με την παράδοση του έργου, η Navy & Green απέκτησε :

  • Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, πλήρως φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, με μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο, πλήρως φιλικά urls, ταχύτητα, βελτιστοποιημένα Core Web Vitals
  • Αμφίδρομη διασύνδεση μεταξύ του PYLON ERP και του ηλεκτρονικού καταστήματος, με real time ενημέρωση αποθέματος, εισαγωγή νέων προϊόντων και αυτόματη ενημέρωση παραγγελιών
  • Βελτίωση οργανικής θέσης του ηλεκτρονικού καταστήματος & αύξηση της επισκεψιμότητας
  • Αύξηση του ROAS στο σύνολο των διαφημιστικών καμπανιών μέσω Social Media , Google Ads , Email & Viber Marketing
  • Μελέτη για είσοδο σε αγορές του εξωτερικού, μέσω marketplaces, όπως τα Amazon & Asos
  • Ανάπτυξη Loyalty scheme για την ενδυνάμωση και την επιβράβευση της πιστότητας των πελατών
  • Custom υλοποιήσεις, που καλύπτουν τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του Brand


Με γνώμονα την καλύτερη αγοραστική εμπειρία και τις ιδιαίτερες ανάγκες της
Navy & Green, τα έμπειρα στελέχη της DIGITAL 4 U στήριξαν την υλοποίηση του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος με χρήση τεχνολογιών αιχμής, ενώ, παράλληλα, εκτελούν τη νέα, 360ο στρατηγική ψηφιακού marketing για το Brand.


Λίγα λόγια για την
DIGITAL 4 U

Η DIGITAL4U, μέλος του EPSILON NET Group, ενός από τα σημαντικότερα Digital Agencies στην Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία στο Ecommerce Performance, συνεργάζεται με πολλά επώνυμα Brands, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα τους, μέσω μιας ολοκληρωμένης Ψηφιακής Στρατηγικής. Η εταιρία διαμορφώνει 360° λύσεις, παρακολουθώντας συγκεκριμένα metrics, θέτοντας μετρήσιμους στόχους, μέσα από τη μελέτη της αγοράς του κάθε industry, ώστε να συνδυαστούν τα digital κανάλια, που αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για κάθε πελάτη.


Λίγα λόγια τη Navy & Green

Η Navy & Green προσφέρει εκλεπτυσμένα, πρωτότυπα και διαχρονικά ανδρικά outfits. Εστιάζει στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και το σχεδιασμό. Το DNA της εταιρίας αποπνέει απλότητα, πρακτικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε κομμάτι της συλλογής αποτελεί βασικό στοιχείο σε κάθε σύγχρονη και εκλεπτυσμένη ντουλάπα. Η Total Look συλλογή της περιλαμβάνει τις εξής υποκατηγορίες Sophisticated Elegance, Casual Formality, Urban Comfort, Jeans Culture, Athleisure που αντικατοπτρίζουν τον γρήγορο ρυθμό ζωής του σύγχρονου άντρα και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των ενδυματολογικών του απαιτήσεων με στυλ και χαρακτήρα.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα