Ο Όμιλος EPSILON NET διακρίθηκε ως Best Workplaces™ for Women Hellas 2023!

O Όμιλος EPSILON NET με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® ως Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023, σε συνέχεια της συμμετοχής του στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησης του από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. Πρόκειται για μία διάκριση ιδιαίτερα σημαντική, σε έναν ξεχωριστό θεσμό που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ανάδειξη της σύγχρονης γυναίκας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Με το 97% των εργαζομένων να δηλώνει ότι αντιμετωπίζεται δίκαια ανεξαρτήτως φύλου, το 47% του εργατικού δυναμικού να αποτελείται από γυναίκες και το 44% των θέσεων ευθύνης να καλύπτεται από γυναίκες, ο Όμιλος EPSILON NET αποδεικνύει την προσήλωσή του στην ισότητα των φύλων και το σεβασμό της διαφορετικότητας.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως οι πραγματικά πρωτοπόρες ιδέες μπορούν να προέλθουν μόνο από έναν χώρο εργασίας που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την καινοτομία, την επικοινωνία, την εμπιστοσύνη, το πάθος, την αφοσίωση, εφαρμόζοντας τις πρακτικές εκείνες που εξασφαλίζουν για τους ανθρώπους ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Η Νάσια Σκούντζου, Group Human Resources Director του Ομίλου EPSILON NET, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να βρίσκεται ο Όμιλος EPSILON NET στη λίστα των Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει, για ακόμα μία φορά, τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών, χωρίς διακρίσεις. Είμαστε μία εταιρία τεχνολογίας και πληροφορικής που σέβεται το φύλο, την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, το θρήσκευμα και την καταγωγή κάθε εργαζόμενου. Προσφέρονται ίσες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη, όλοι εργαζόμαστε ομαδικά και οι απόψεις μας ακούγονται χωρίς προκαταλήψεις, ανεξάρτητα από το φύλο και τη θέση την οποία έχουμε. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα και η σύνθεση των δυνατοτήτων μας, καθώς αποτελούν κύριες συνιστώσες της επιτυχίας μας!»

Στο πλαίσιο της βράβευσής μας ως κορυφαίου εργοδότη, δημιουργήσαμε ένα βίντεο με δηλώσεις γυναικών που απασχολούνται στον Όμιλο EPSILON NET.

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα