Καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή της Epsilon Hospitality ανέλαβε o Χάρης Φιλαρετόπουλος

Στην Epsilon Hospitality εντάχθηκε ο Χάρης Φιλαρετόπουλος, αναλαμβάνοντας την θέση του Εμπορικού Διευθυντή. Εκτίμηση της διοίκησης του Ομίλου είναι ότι ο κ. Φιλαρετόπουλος, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του, θα συμβάλλει στην περαιτέρω προώθηση των λύσεων της Epsilon Hospitality στην Ελληνική, αλλά και στις διεθνείς αγορές. Επιπλέον, αναμένεται να δημιουργήσει νέες εμπορικές & στρατηγικές συνεργασίες και να συμβάλλει στην παγίωση της Epsilon Hospitality ως ο καταλύτης στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. Σε μία περίοδο γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για την Βιομηχανία της Πληροφορικής και τον Τουρισμό στην Ελλάδα, ο Όμιλος της Epsilon Net επενδύει στην ενίσχυση του στελεχιακού του δυναμικού, αναδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού ως κινητήριο δύναμη της αδιάλειπτης αναπτυξιακής του πορείας.

Ο κ. Φιλαρετόπουλος είναι στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και με 30 χρόνια παρουσία στη Βιομηχανία της Πληροφορικής και στον Τουρισμό στην Ελλάδα. Ήταν βασικός μέτοχος & Δ. Σύμβουλος της Sysco A.E., η οποία ως αντιπρόσωπος των διεθνών Οίκων Ξενοδοχειακού Λογισμικού H.I.S, SoftBrands, Mews, Infor, συνεργάστηκε με πάνω από 1.500 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια.

Ο κ. Μάνος Αμανατίδης, Γενικός Διευθυντής της Epsilon Hospitality, δήλωσε σχετικά: «Σε μια κομβική χρονικά στιγμή για την ανάπτυξη της Epsilon Hospitality, εντάσσεται στην ομάδα μας ένα έμπειρο στέλεχος με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας. Με γνώμονα την καινοτομία και τις νέες τάσεις στο επιχειρείν, συνεχίζουμε να διευρύνουμε καθημερινά τις προοπτικές της Epsilon Hospitality. Ένα στέλεχος με αναλυτική σκέψη, πολυσχιδή γνώση και πολυετή εμπειρία, όπως ο Χάρης Φιλαρετόπουλος, θα συμβάλλει ουσιαστικά στη διαχείριση του υφιστάμενου πελατολογίου και την ανάπτυξη νέου, τη δημιουργία νέων αγορών, αλλά και την επίτευξη των ποσοτικών & ποιοτικών στόχων της εταιρίας. Τον καλωσορίζουμε, λοιπόν, με μεγάλη χαρά, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Δείτε επίσης

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024!

Διαβάστε περισσότερα