Όμιλος EPSILON ΝΕΤ: Gold και Silver διακρίσεις στα φετινά Mobile & ΙoΤ Excellence Awards!

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος EPSILON NET και η θυγατρική του Epsilon SingularLogic διακρίθηκαν στα Mobile & ΙoΤ Excellence Awards 2024, μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις αναγνώρισης της καινοτομίας και της αριστείας στον τομέα της Τεχνολογίας που διεξήχθη την Τρίτη 9 Απριλίου 2024.

Ειδικότερα, ο Όμιλος έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευσή του στην καινοτομία, καθώς και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του:

  • Gold διάκριση στην κατηγορία «Mobile - Based Smart Technologies» για την πρωτοποριακή λύση Epsilon Smart Ταμειακή, η οποία αποτελεί την πλέον σύγχρονη λύση για φορητές συσκευές και cloud ταμειακές μηχανές, επιτρέποντας την άμεση έκδοση παραστατικών λιανικής, την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε, εξοικονομώντας πόρους και χρόνο.
  • Silver διάκριση στην κατηγορία «Supply Chain» για τη λύση PYLON WMA Hybrid, την κορυφαία εφαρμογή διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, η οποία καλύπτει κάθε εξειδικευμένη ανάγκη και συντελεί στην απλοποίηση των διαδικασιών του Supply Chain Management, στη μείωση της πολυπλοκότητας και κόστους.

Tα βραβεία για τον Όμιλο EPSILON NET παρέλαβαν εκπρόσωποι των εταιριών EPSILON NET και Epsilon SingularLogic, τους οποίους ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά τόσο για την παρουσία τους, όσο και για τη συνδρομή τους σε αυτή την επιτυχία.

Δείτε επίσης

ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση των εφαρμογών λογισμικού ERP ERMIS & HR MaSter από τη LAVISOFT

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET AE, Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E.

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON HOSPITALITY | 4 Σημαντικές Διακρίσεις στα Tourism Awards 2024

Η EPSILON HOSPITALITY ξεχώρισε στη βραδιά απονομής των Tourism Awards 2024 αποσπώντας 4 σημαντικές διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος EPSILON NET: Συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας, BEYOND

Ο Όμιλος EPSILON NET συμμετέχει για 2η φορά στην Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας BEYOND που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα