PYLON ERP: Το ERP της επόμενης μέρας για την ελληνική αγορά

Χαράλαμπος Σάμπαλης | Logistics & Management |Δείτε το άρθρο

H πανδημία έφερε στο προσκήνιο τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού αποδεικνύοντας ότι οι επιχειρήσεις που πέτυχαν άμεση προσαρμογή στις νέες συνθήκες ήταν αυτές που είχαν εγκαίρως προβεί στην ψηφιακή τους αναβάθμιση, ενισχύοντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητά τους.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις καλούνται να αναβαθμίσουν την ψηφιακή τους υποδομή με λύσεις που:

· Αυτοματοποιούν επιχειρηματικές διαδικασίες

· Απλοποιούν καθημερινές εργασίες

· Μειώνουν το TCO

Τα σύγχρονα ERP είναι πλέον all in one. Δεν διαθέτουν μόνο τις λογιστικές εφαρμογές ή μια απλή διαχείριση. Πρέπει να διαθέτουν όλες τις σύγχρονες δυνατότητες, από τη διαχείριση πελατών, έως το WMS, τα services κλπ.

Ο Όμιλος Epsilon Net, με ηγετική παρουσία στον κλάδο της πληροφορικής, παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένo portfolio λύσεων από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Στις μεγάλες, μεσαίες, αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις απαντάει με το ιδιοπαραγόμενο προϊόν του, PYLON ERP, η καινοτομία του οποίου αντικατοπτρίζεται στην τεχνολογική του "ευφυΐα" να παρέχει 360° λύσεις, που καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης.




Η λύση ενσωματώνει σε μια ενιαία βάση δεδομένων όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης όπως: Αποθήκη, Αγορές, Παραγωγή, CRM, Πωλήσεις, Financial & Accounting, Supply Chain Management, Εξυπηρέτηση, ενώ περιλαμβάνει και Συστήματα Αποθήκευσης, Ράφια, Αυτοματισμούς, Order & Picking Systems & WMS. Αποτελεί φάρο καινοτομίας στην αγορά της πληροφορικής επιβεβαιώνοντας τις αρχικές προσδοκίες να συγκαταλέγεται στις πλέον καθιερωμένες λύσεις της αγοράς, καθώς έχει ήδη ξεπεράσει τις 20.000 εγκαταστάσεις εντός της τελευταίας εξαετίας. Το εύρος και η πολυπλοκότητα των εγκαταστάσεων αποδεικνύουν την τεχνολογική ανωτερότητα της πλατφόρμας καθώς προσαρμόζεται στις εκάστοτε ιδιαιτερότητες των επιχειρήσεων.


Προσαρμοσμένο στη νέα ψηφιακή εποχή το PYLON ERP προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης σύνδεσης με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. και τον Πιστοποιημένο Πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης Epsilon Digital.


Η λύση ξεχωρίζει για την υβριδική της λειτουργία που αναδεικνύεται μέσα από το λογισμικό διαχείρισης λειτουργιών PYLON ERP. Με την υβριδική τεχνολογία η πρόσβαση στα εταιρικά δεδομένα, καθώς και η επεξεργασία τους μπορεί να γίνει από desktop client, web explorer και από Mobile Applications (Android/iOS). Η ταυτόχρονη διάθεσή του σε διαφορετικά περιβάλλοντα λειτουργίας δημιουργεί προϋποθέσεις για ταχύτερη λειτουργία και μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης σε μια εξελισσόμενη επιχείρηση.

Το PYLON ERP εξασφαλίζει την παραγωγικότητα όλων των πόρων έχοντας την δυνατότητα για άμεσες παρεμβάσεις και μεταβολές σε οποιοδήποτε τμήμα. Ο προγραμματισμός των λειτουργιών σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών και η άμεση έκδοση αναφορών (reports) βοηθούν τις διοικήσεις των επιχειρήσεων/οργανισμών να επιτύχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.


Είναι αξιοσημείωτο ότι με τις Mobile εφαρμογές PYLON Management, PYLON CRM, PYLON WMS (WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM), PYLON e-banking services & SFA (Sales Force Automation) παρέχεται on the go
όλη η πληροφόρηση για πλήθος λειτουργιών μιας επιχείρησης. Παράλληλα, δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των στελεχών, κρίσιμοι οικονομικοί δείκτες, στοιχεία πελατών, αποθήκης και προμηθευτών είναι άμεσα διαθέσιμα, μέσα από ένα απόλυτα εύκολο και σύγχρονο περιβάλλον.

Χαράλαμπος Σάμπαλης | Logistics & Management | Μάϊος 2021|Δείτε το άρθρο


Δείτε επίσης

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Η παράταση και οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο - 5 SOS, 3 βήματα και 2 εργαλεία για την διασφάλιση του εργοδότη!

Ξεκίνησε επίσημα, αλλά πιλοτικά την 1η Ιανουαρίου 2024 η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στις βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid: O Gamechanger των μεγάλων επιχειρήσεων!

Industry | Μάρτιος 2024

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Βιομηχανίες & Λιανεμπόριο τρέχουν να προλάβουν εν μέσω άγχους, αποριών και γκρίνιας!

Βασίλης Πρασσάς | zougla.gr | Φεβρουάριος 2024

Διαβάστε περισσότερα