Tο Epsilon Smart συνδέει κάθε επιχείρηση με την ΑΑΔΕ χωρίς εγκαταστάσεις, εύκολα και γρήγορα, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες.

Από τη δημιουργία Ηλεκτρονικών Βιβλίων και την αυτόματη σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ μέχρι και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση πελατών!


O Όμιλος Epsilon Net, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες αιχμής και τη διευρυμένη εμπειρία του στο ελληνικό οικονομοτεχνικό περιβάλλον υποστηρίζει ουσιαστικά επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές που ανοίγουν το δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού, προσφέρουν μεγάλο εύρος λειτουργιών και εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε βήμα. Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία είναι η αφετηρία για μια γενικότερη αναδιοργάνωση. Αυτό ακριβώς είναι και το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε ως Όμιλος. Όσο οι απαιτήσεις αυξάνονται, οι νομοθεσίες αλλάζουν και η τεχνολογία εξελίσσεται, εμείς θα προσπαθούμε να απλοποιούμε τις καθημερινές διαδικασίες, αναζητώντας τα κατάλληλα εργαλεία που κάνουν τη «ζωή» των επιχειρήσεων πιο εύκολη.

Η εφαρμογή Epsilon Smart έχει ήδη ξεπεράσει τις 20.000 συνδρομές βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να υιοθετήσουν άμεσα προηγμένες ψηφιακές πρακτικές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, από την οργάνωση των καθημερινών τους εργασιών, την εύκολη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των Ηλεκτρονικών Βιβλίων και την online διασύνδεση με τον λογιστή τους. Παράλληλα, η εφαρμογή επιτρέπει την έκδοση πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων αλλά και την ηλεκτρονική έκδοση αποδείξεων λιανικής, χωρίς την απαραίτητη χρήση ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών, προωθώντας τες αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Με έμφαση στην ευκολία χρήσης, την απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή το Epsilon Smart είναι διαθέσιμο για όλες τις Android & iOS συσκευές λειτουργώντας σε PC, laptop, tablet και Smart phone ενώ συνδέεται online με τις λογιστικές εφαρμογές της τηςΕpsilon Net (Εxtra - Ηyper), της Data Communication (Academia Financials) και της Epsilon SingularLogic (Accountant). To ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ωστόσο είναι ότι ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των περισσότερων επαγγελματικών κλάδων.

Στόχος του Ομίλου είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και αξιόπιστες λύσεις πραγματικά χρήσιμες για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Το Epsilon Smart αποτελεί μια web λύση τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης που απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εγγυάται premium προστασία, αυτόματα updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επενδύσεις σε εξοπλισμό ή επιπλέον κόστη αναβαθμίσεων για backup των δεδομένων του. Κατά την υλοποίηση της λύσης και επενδύοντας σημαντικά σε research & development εντοπίσαμε την ανάγκη κάλυψης των ιδιαίτερων αναγκών που υπάρχουν ανά κλάδο.


Έως σήμερα εξυπηρετούμε πολλές ειδικότητες με εξειδικευμένες λειτουργίες προσβλέποντας στην ανάπτυξη λύσεων για τη κάλυψη όλων των κάθετων αγορών, πανελλαδικά. Ενδεικτικά οι λύσεις μας για τις κάθετες αγορές απευθύνονται σε Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Δικαστικούς Επιμελητές (Διαχείριση παρακρατήσεων & γραμματίων προείσπραξης), σε Ιατρούς και όλους τους επαγγελματίες στον κλάδο της υγείας (Ιστορικό ασθενή), σε Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους, Μηχανικούς οποιουδήποτε τομέα (Διαχείριση έργων), σε καταλύματα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας (Πλάνο δωματίων & Φόρος διαμονής) κλπ.


Αναλυτικότερα:


To Epsilon Smart Themida παρέχει στον συγκεκριμένο κλάδο:

 • Προσαρμοσμένη Απόδειξη, η οποία περιέχει όλες τις κρατήσεις, φόρους, κλπ. του νομικού κλάδου
 • Ιστορικό Συναντήσεων, προκειμένου εύκολα και γρήγορα ο επαγγελματίας να έχει πλήρη διαχείριση των συναντήσεών του. Να προγραμματίζει ταραντεβού και τις επισκέψεις σε πελάτες του ορίζοντας προτεραιότητες και καταχωρώντας σημειώσειςσε κάθε συνάντηση
 • Υπογραφή Δικηγόρου για αυτόματη εμφάνιση στις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή τα τιμολόγια
 • Διαχείριση Παρακρατήσεων για αυτόματο υπολογισμό των παρακρατήσεων και των φόρων που απαιτούνται στην έκδοση κάθε παραστατικού
 • Γραμμάτια Προείσπραξης για την καταγραφή των στοιχείων στις παρεχόμενες υπηρεσίες


To Epsilon Smart Hygeia παρέχει στον συγκεκριμένο κλάδο:

 • Προσαρμοσμένη Απόδειξη Ιατρού
 • Αναζήτηση ΑΜΚΑ, για εύκολη και αυτόματη συμπλήρωση των δημογραφικών δεδομένων του ασθενούς
 • Ιστορικό Ασθενών, με πλήρη λίστα των προγραμματισμένων, ακυρωμένων και ολοκληρωμένων επισκέψεων
 • Υπογραφή Ιατρού για αυτόματη εμφάνιση στις αποδείξεις


To Epsilon Smart Architect παρέχει στον συγκεκριμένο κλάδο:

 • Προσαρμοσμένη Απόδειξη Μηχανικών, η οποία περιέχει όλες τις κρατήσεις, φόρους, κλπ. του κλάδου
 • Υπογραφή Μηχανικού για αυτόματη εμφάνιση στα εκδιδόμενα παραστατικά
 • Παρακολούθηση και Διαχείριση Έργου έχοντας πλήρη εικόνα για τα κόστη σας.


To Epsilon Smart Philoxenia παρέχει στον συγκεκριμένο κλάδο:

 • Έκδοση Φόρων Διαμονής και με δυνατότητα σύνδεσης με το αντίστοιχο παραστατικό (ΑΠΥ/ΤΠΥ) διαμονής
 • Δυνατότητα διαχείρισης της πληρότητας της εκάστοτεμονάδας μέσα από το έξυπνο πλάνο δωματίων και τη διαχείριση κρατήσεων

To Epsilon Smart Transport παρέχει στον συγκεκριμένο κλάδο:

 • Εύκολη Καταχώρηση και Έκδοση Φορτωτικών
 • Διαχείριση Οχημάτων uΔιαχείριση Οντοτήτων (Αποστολέας, Παραλήπτης, Εντολέας)
 • Εκτυπώσεις Παρακολούθησης Φορτωτικών
  • Μεταφορές ανά Ημέρα
  • Παραστατικά Μεταφορικών


O Όμιλος Epsilon Net διοργανώνει δωρεάν ενημερωτικές ημερίδες για κάθε κλάδο με εισηγητές τους κκ Νικόλαο Π. Παπαγιάννη, Οικονομολόγο – Φοροτεχνικό και Πέτρο Κοραλή, Sales Manager, Epsilon Net:


Το σύνολο των λειτουργιών και των παροχών που προσφέρει το Epsilon Smart είναι αναμφίβολα και το σημείο υπεροχής του έναντι άλλων λύσεων που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Επισκεφτείτε το site του Epsilon Smart.

mononews.gr | Σεπτέμβριος 2021| Δείτε το άρθρο

Δείτε επίσης

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Η παράταση και οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο - 5 SOS, 3 βήματα και 2 εργαλεία για την διασφάλιση του εργοδότη!

Ξεκίνησε επίσημα, αλλά πιλοτικά την 1η Ιανουαρίου 2024 η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στις βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid: O Gamechanger των μεγάλων επιχειρήσεων!

Industry | Μάρτιος 2024

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Βιομηχανίες & Λιανεμπόριο τρέχουν να προλάβουν εν μέσω άγχους, αποριών και γκρίνιας!

Βασίλης Πρασσάς | zougla.gr | Φεβρουάριος 2024

Διαβάστε περισσότερα