Π. Κοραλής, Epsilon Net «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες για τα MyData»

Τι σημαίνει MyData, πώς συνδέεται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και ποιες αλλαγές φέρνει σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους εξηγεί στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr o Πέτρος Κοραλής Sales Director του ομίλου Epsilon Net.

Η ψηφιακή μετάβαση που υπήρχε «στα χαρτιά» εδώ και τρία χρόνια, σήμερα αποτελεί γεγονός, που σημαίνει ότι η έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και η τήρηση ηλεκτρονικών φορολογικών βιβλίων, γίνονται υποχρεωτικές.

Η μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή είναι μία διαδικασία εύκολη, γρήγορη και οικονομική, εξηγεί ο κ. Κοραλής, ο οποίος δίνει συμβουλές και λύνει απορίες σε όλους τους επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να επενδύσουν στην νέα τεχνολογία.


Δείτε το στο newsit.gr

Δείτε επίσης

MyDATA σε απλά Ελληνικά: Τι αλλάζει, ποιες είναι οι νέες υποχρεώσεις – Πλήρης οδηγός

Τι πρέπει να ξέρουν οι απλοί χρήστες, επαγγελματίες και αυταπασχολούμενοι – Δεν καταργούνται τα βιβλία που τηρεί ο λογιστής – Απαντήσεις σε βασικές απορίες

Διαβάστε περισσότερα

To Epsilon Smart διασφαλίζει την έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και την ηλεκτρονική έκδοση αποδείξεων λιανικής, χωρίς την απαραίτητη χρήση ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών

Νίκος Παπαγιάννης | economistas.gr & iefimerida.gr | Νοέμβριος 2021

Διαβάστε περισσότερα

Χρονιά ορόσημο για την Epsilon Net το 2021

Βασιλική Αναγνώστου |Businessdaily.gr | Οκτώβριος 2021

Διαβάστε περισσότερα