Το παρόν και το μέλλον του ERP

    Ανδρέας Γρίμπελας | Finance Pro | Φεβρουάριος 2022

    Κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι τεχνολογικές ανάγκες των επιχειρήσεων έγιναν πολύ πιο σύνθετες, λόγω της ανάγκης για δυνατότητες επεκτασιμότητας, εξασφαλισμένη επιχειρησιακή συνέχεια και αποδοτικότητα στα κόστη λειτουργίας. Στο επιχειρηματικό λογισμικό το Cloud αποτελεί τη νέα κανονικότητα, ενώ οι νέες συνθήκες επιτάσσουν την αξιοποίησή του από όλες τις συσκευές. Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα των Cloud υπηρεσιών και του Storage δίνουν λύσεις σε κάθε σύνθετο πρόβλημα και περίπλοκη απαίτηση.

    Παράλληλα, τα σύγχρονα ERP είναι, πλέον, «all in one», διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες δυνατότητες, από τη διαχείριση πελατών, έως ως την παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης. Ακόμη και οι πιο σκεπτικοί έχουν πειστεί για τη χρησιμότητα του Software as a Service, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές δυνατότητες και λειτουργίες των συστημάτων ERP.

    Επιπρόσθετα, η σημασία του Business Intelligence και της Τεχνητής Νοημοσύνης αυξάνεται συνεχώς, προσφέροντας πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα μίας επιχείρησης και στρατηγική ματιά στη λήψη αποφάσεων. Στο ίδιο πλαίσιο, είναι σαφές ότι και η χρήση RPA εργαλείων και η ανάπτυξη Robots διασφαλίζουν την έγκαιρη και αποτελεσματική υλοποίηση έργων διαφορετικής πολυπλοκότητας.

    Καθώς, τα οικοσυστήματα που βασίζονται σε cloud και hubrid λύσεις κερδίζουν συνεχώς έδαφος, το επόμενο ψηφιακό βήμα των επιχειρήσεων είναι επιτακτικό. Το ολοκληρωμένο portfolio του Ομίλου Epsilon Net οδηγεί τις επιχειρήσεις στην ψηφιακή μετάβαση, προσφέροντας 360° λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και ολοκληρωμένα έργα υψηλής τεχνολογίας μέσα από ένα πλήρες portfolio προϊόντων και λύσεων. Πιστοί στον στρατηγικό σχεδιασμό μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε μέσω της “hybrid” τεχνολογίας όλες τις εφαρμογές μέσω cloud, και όχι μόνο on premise, ενισχύοντας, παράλληλα, και το κομμάτι του rental που στηρίζει ιδιαίτερα τις μικρότερες επιχειρήσεις, δίνοντας μας το πλεονέκτημα να απαντάμε «στα μέτρα» κάθε επιχείρησης.

    Δείτε επίσης

    Δέσμευσή μας, ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών, χωρίς διακρίσεις

    Δέσμευσή μας, ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών, χωρίς διακρίσεις

    Διαβάστε περισσότερα

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Η παράταση και οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο - 5 SOS, 3 βήματα και 2 εργαλεία για την διασφάλιση του εργοδότη!

    Ξεκίνησε επίσημα, αλλά πιλοτικά την 1η Ιανουαρίου 2024 η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στις βιομηχανίες.

    Διαβάστε περισσότερα

    PYLON Hybrid: O Gamechanger των μεγάλων επιχειρήσεων!

    Industry | Μάρτιος 2024

    Διαβάστε περισσότερα