Leading Employers in Greece 2022




Οι Άνθρωποί μας είναι η Δύναμή μας!

Βασιλική Αναγνώστου
Γενική Διευθύντρια & Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος

Δήλωση Διοίκησης

"Στην οικογένεια της Epsilon Net το πρωταρχικό μας μέλημα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας. Έχουμε χτίσει δεσμούς και σχέσεις εμπιστοσύνης, σχεδιάζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία, πάθος και χαμόγελα. Τα στελέχη μας βρίσκονται πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις, οδηγούν τα trends της αγοράς, απολαμβάνουν προνόμια που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους και εξασφαλίζουν τη συνεχή ανάπτυξή τους."

Στον Όμιλο Epsilon Net, με ηγετική θέση στην αγορά Πληροφορικής, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες εφαρμογές και καινοτόμα προϊόντα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, ώστε να προσφέρουμε το πιο ολοκληρωμένο portfolio λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού για όλες τις επιχειρήσεις. Απασχολούμε σήμερα πάνω από 1000 εργαζόμενους, διαθέτοντας ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο με περισσότερους από 500 συνεργάτες πανελλαδικά.

Νάσια Σκούντζου
Group HR Director

Για εμάς στον Όμιλο Epsilon Net, οι άνθρωποί μας κάνουν πράξη το όραμά μας και χτίζουν το μέλλον της εταιρείας. Η αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων του Ομίλου μας είναι αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας! Για 8η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα με μοναδικό στόχο ο κάθε εργαζόμενος να νιώθει ότι η προσπάθειά του αναγνωρίζεται και το αποτέλεσμα της δουλειάς του επιβραβεύεται!

Γνωρίζουμε πως ένα καλό και υγιές περιβάλλον χτίζεται με δράσεις που συμβάλλουν στο να αισθάνονται οι εργαζόμενοι ικανοποιημένοι, ασφαλείς και αποδοτικοί. Επενδύουμε σε κτιριακές υποδομές, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρέχουμε πλήρες πακέτο ιατρικής κάλυψης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, ενώ παρέχουμε επιπλέον παροχές επιβράβευσης και εκπαίδευσης με βάση τις ειδικότητές τους. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα και αξιολογούμε τους ανθρώπους μας αποκλειστικά με βάση τις δεξιότητές τους, τηρώντας πολιτική ίσων ευκαιριών για αυτό και προχωρήσαμε υπερήφανα στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας.

Την περίοδο της πανδημίας, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων μας και λόγω της τεχνολογικής μας εξειδίκευσης, ανταποκριθήκαμε στις νέες συνθήκες εργασίας και υιοθετήσαμε άμεσα την τηλεργασία. Σήμερα, μετά από δύο χρόνια εφαρμογής, έχουμε υιοθετήσει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, έχοντας μεγάλες ομάδες να εργάζονται εξ ’ολοκλήρου με τηλεργασία και άλλες εκ περιτροπής. Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και στις ανάγκες των ανθρώπων μας, προσφέροντάς τους τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και καινοτόμα εργαλεία, με στόχο να διευκολύνουμε την καθημερινή τους εργασία εξασφαλίζοντας παράλληλα να μη χαθεί το συναδελφικό κλίμα ανάμεσα στις ομάδες.

H νέα εποχή του Ομίλου, ως καταλύτη του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ελλάδα, είναι συνυφασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καινοτομίας και κατάρτισης για αυτό και την περίοδο της πανδημίας προχώρησε στη δημιουργία νέων υπηρεσιών δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση λύσεων για απομακρυσμένη πρόσβαση, στην ψηφιοποίηση καθημερινών λειτουργιών και εγγράφων αλλά και στη δημιουργία εξειδικευμένων ομάδων για απομακρυσμένη υποστήριξη. Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα συνεχίζει να προσφέρει πρωτοποριακές εφαρμογές, λογισμικά και τεχνολογικές λύσεις μέσω cloud που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες των επιχειρήσεων, βοηθώντας τες να συνδέονται, να επικοινωνούν και να λειτουργούν πιο γρήγορα, αποδοτικά και με ασφάλεια.


Η Προσφορά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Κουλτούρας μας!

Ο Όμιλος Epsilon Net συνεχίζει σταθερά και υλοποιεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων, στηρίζοντας με συνέπεια τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Εφαρμόζει κοινωνικές δράσεις υλικής και ηθικής ενίσχυσης σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ενώ παράλληλα έχει θεσπίσει ετήσια τις παρακάτω ενέργειες προσφοράς:

  • Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού με σκοπό την άμεση διάθεση αίματος σε εργαζόμενους ή συγγενείς εργαζομένων αλλά και τρίτους.
  • Παροχή ιατρού εργασίας, ο οποίος κάθε μήνα εξετάζει το προσωπικό και είναι στην διάθεση όλων των εργαζομένων και για προσωπικά θέματα υγείας.
  • Συλλογή πλαστικών καπακιών τα οποία δίνονται σε συλλόγους και φορείς με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
  • Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχα, σχολικά είδη και παιχνίδια, με σκοπό να δοθούν σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και σε φορείς που τους εκπροσωπούν και φροντίζουν για εκείνους.
  • Παραχώρηση λογισμικών προγραμμάτων και δωρεάν εκπαίδευση για τη χρήση τους σε συλλόγους όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, τον «Αρκτούρο», την «Εταιρεία Σπαστικών Β.Ε.».
  • Διοργάνωση φιλανθρωπικών bazaar την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
  • Συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς για πρόσβαση σε φοιτητές τους στους χώρους της εταιρείας ώστε να αποκτούν εξοικείωση με εργασιακές συνθήκες.
  • Παροχή εφαρμογών εκμάθησης λογιστικών, φορολογικών και εργατικών θεμάτων σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας ενώ παράλληλα με την συμβολή της εμπλουτίστηκαν βιβλιοθήκες Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
  • Πραγματοποίηση δωρεάν εκπαιδεύσεων στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας στον λογιστικό κλάδο.
  • Έμπρακτη υποστήριξη του αθλητισμού, υποστηρίζοντας ενεργά αθλητικούς συλλόγους μέσω χορηγιών.
  • Τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης χαρτιού και μπαταριών και επιλογή ειδικών λαμπτήρων για το φωτισμό των χώρων με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας.

Δέσμευση της διοίκησης του Ομίλου Epsilon Net είναι να λειτουργεί καθημερινά με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους εργαζομένους, τους πελάτες και την κοινωνία, θέτοντας υψηλά standards, Η δέσμευση αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας και φιλοσοφίας, καθώς σε αυτή στηρίζεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της στρατηγικής και των επιχειρηματικών στόχων, η επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων και η συνεχής ανάπτυξη και πρόοδος του Ομίλου.

Αθανάσιος Έππας
Senior Software Engineer

Δηλώσεις Στελεχών

O Όμιλος Epsilon Net, μέσα από τη συνεχόμενη εξέλιξή του, μου έδωσε την ευκαιρία μέσω διαφορετικών θέσεων να αναπτύξω τις δεξιότητές μου, να εκπληρώσω τους επαγγελματικούς μου στόχους, αλλά και να εξελιχθώ προσωπικά. Οι αξίες, το ομαδικό πνεύμα και η ανθρωποκεντρική κουλτούρα είναι μερικά από τα κομμάτια που συνθέτουν την πολυετή επιτυχία του.



Είμαι υπερήφανος που εργάζομαι στον μεγαλύτερο Όμιλο Πληροφορικής στην Ελλάδα! Η Epsilon Net μου παρέχει γνώση, ευκαιρίες και καθοδήγηση για να εξελιχθώ προσωπικά και να εκπληρώσω τους επαγγελματικούς μου στόχους. Το εργασιακό περιβάλλον και η άριστη συνεργασία μεταξύ συναδέλφων με κάνουν να νιώθω πως έχω βρει το εργασιακό μου σπίτι!

Μηνάς Ελευθεριάδης
Product Specialist



Λία Ευτερπίου
Sales Representative

Αισθάνομαι μεγάλη τύχη που είμαι μέρος του Ομίλου Epsilon Net! Το άψογο εργασιακό περιβάλλον και οι ανθρώπινες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των ομάδων με έχουν κάνει να νιώσω ότι είμαι μέρος μια μεγάλης οικογένειας που ενδιαφέρεται πραγματικά για εμένα και την προσωπική μου εξέλιξη.


Δείτε επίσης

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Η παράταση και οι αλλαγές που φέρνει το Υπουργείο - 5 SOS, 3 βήματα και 2 εργαλεία για την διασφάλιση του εργοδότη!

Ξεκίνησε επίσημα, αλλά πιλοτικά την 1η Ιανουαρίου 2024 η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και στις βιομηχανίες.

Διαβάστε περισσότερα

PYLON Hybrid: O Gamechanger των μεγάλων επιχειρήσεων!

Industry | Μάρτιος 2024

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Βιομηχανίες & Λιανεμπόριο τρέχουν να προλάβουν εν μέσω άγχους, αποριών και γκρίνιας!

Βασίλης Πρασσάς | zougla.gr | Φεβρουάριος 2024

Διαβάστε περισσότερα